Monday, March 12, 2007

Victòries dels Freestyle i partit ajornat del Club Bàsquet Amposta'91

Gran cap de setmana per al Freestyle Club Bàsquet Amposta masculí, ja que ha tingut que jugar 2 partits, i els ha guanyat, situant-se lider del seu grup. El dissabte va jugar a Cambrils i es va imposar per un resultat de 61 a 68. I el diumenge va jugar enfront el C.B. Calafell McDonald's Gayo i es va imposar per un marcador de 75 a 59. El partit va haver de jugar-se una hora més tard del que estava previst per un error de la federació.

El Freestyle Club Bàsquet Amposta Femení va guanyar el seu primer partit d'aquesta segona fase a pista del Nàstic Blanc per 38 a 40. Una victòria molt important per a l'equip ampostí.

El club Bàsquet Amposta'91 va veure suspès el seu partit per l'absència d'arbitres disponibles, ja que l'arbitre designat es va posar malalt, i no n'hi havia d'altres disponibles.

1 comment:

Anonymous said...

Ho admeto, no he estat en aquesta pàgina web en molt de temps ... però, va ser una altra alegria en veure que és un tema tan important i ignorat per molts, fins i tot els professionals. Li dono les gràcies per ajudar a fer que la gent més conscient dels possibles problemes.