Tuesday, March 20, 2007

Victòries ampostines a Torreforta.

Tant el Freestyle Club Bàsquet Amposta com el Club Bàsquet Amposta'91 van guanyar els seus partits enfront els ADT, a Torreforta.

El Freestyle Club Bàsquet Amposta va guanyar a l'ADT BCTekno. El Freestyle Club Bàsquet Amposta va fer un bon partit en defensa, però en atac no va estar molt encertat, va ser un partit amb molts errors, on la constant lluita de l'equip ampostí i el creure en ells va possibilitar la victòria final per 57 a 65.

Pel Freestyle Club Bàsquet Amposta van jugar: Màrius (4 punts), Diego (8 punts), Pepo (0 punts), Kevin (17 punts), Fresko (1 punt), Enric (6 punts), Eric (0 punts), Iñaki (0 punts), Ian (10 punts), Pepe (4 punts) i Marc España (18 punts).

El Club Bàsquet Amposta'91 va guanyar el seu partit per 60 a 81, en un partit molt complicat. Aquesta vegada el gran encert del 91 va ser el seu ritme atacant (el periode que menys punts va fer, en va fer 18), i una bona defensa en el 1r. i darrer periode(encaixant 7 punts en cadascun). El partit va començar molt bé però al segon periode es va complicar, arribant al descans guanyant 36 a 37. Va haver-hi moments en que la pressió de l'ADTOpticas Velasco va complicar la vida a l'equip ampostí, però a partir del descans les coses van millorar, i només algunes deficiències externes van aconseguir descentrar l'equip ampostí. El tercer periode va acabar 53 a 58, i al 4t. es va apretar en defensa i es va continuar al mateix ritme en atac aconseguint guanyar 60 a 81.

Pel Club Bàsquet Amposta'91 van jugar: Jaume (2 punts), Armand (23 punts), Eric (0 punts), Toni (14 punts), Sandy (0 punts), Pastor (20 punts), Albert (14 punts), Roger (6 punts), Cristian (0 punts) i Ruben (2 punts).

3 comments:

Anonymous said...

Que kbron larbit, q kbrons ls taules, resten punts, lleven personals, i guanyem i tot. Visca Amposta.

Anonymous said...

Ja ja vam dixar a los de torreforta en un pam de nas.
I au q no es nota poc que els arbits no volen que cap equip Amposti guanye esta lliga aixo dixan de manda la gent que fea de taula vaya lladres!! bueno pos que esta lliga acaba en los 2 equips de l'amposta acupan les 2 primeres posicions que ho sapiguesseu!!!

Anonymous said...

ala!! despues de vore l'acta yo me estranya que s'akivoquessen al possar el resultat al marcador i nos tregesseu punts si no saben ni fer una acta!! un jugador que a anotat a l'acta possa que no. I un jugador que no va tirar cap tir lliure a l'acta fica que a fet dos punts de tir lliure au va no sen anteren!!en lo que fan les actes a Amposta!!