Monday, March 5, 2007

Victòria del Club Bàsquet Amposta'91

Victòria del Club Bàsquet Amposta'91 enfront el Salou Groc per 48 a 76, en un mal partit en conjunt dels dos equips. El partit va estar igualat durant la primera meitat. Els dos equips es van contagiar un ritme cansí, i cometent moltes errades, els moments de bon joc es van veure superats pels de mal joc. Així es va arribar al descans amb un marcador parcial de 26-30 favorable a l'Amposta. Despres del descans, les coses van canviar i l'equip ampostí va apretar una mica l'accelerador aconseguint un parcial favorable de 12-20. I en el darrer quart l'Amposta no va afluixar mentre que el Salou Groc es va enfonsar així ho demostra el darrer parcial 10-26.

Van jugar: Robert (0 punts), Armand (17 punts), Eric (2 punts), Toni (10 punts), Sandy (9 punts), Pastor (16 punts), Albert (18 punts), Joan Curto (0 punts), Cristian (0 punts), Ruben (2 punts) i Jaume (2 punts).