Wednesday, October 22, 2008

No en tinc ni idea de bàsquet.

Anecdota personal de qui fa aquest bloc, Jordi Moreno, entrenador del cadet del Club Bàsquet Amposta.

Estava presenciant el partit que estava jugant el junior del Club Bàsquet Amposta enfront el junior del Masia Bou de Valls, quan hi va haver un contacte entre 2 jugadors Ian, del CBA i, el 15 del Masia Bou, un contacte en el que Ian tenia la posició amb el cos i van xocar. Un contacte que l'àrbitre va considerar que era punible de ser sancionat amb falta personal. Fins això tot normal, l'únic que el jugador del Masia Bou es va picar i buscava brega, quan Ian l'únic que va fer es disculpar-se simplement, jugada en la que jo crec que no es tenia que disculpar, i jo, alçant la veu vaig dir 15, això és bàsquet!!!, referint-me que el contacte dins el món del bàsquet és habitual.

Al soltar, jo aquesta frase, va saltar un seguidor de l'equip visitant, dient, "esto es basquet, que ha de ser esto basket? esto es rugby, no basket". Jo li vaig dir educadament, amb tot el respecte, per evitar mals majors, que éra una jugada normal, però aquell senyor, em deia que no i em va acabar dient que "no tienes ni idea de basket", jo amb nois que entreno jo, al meu costat, simplement vaig somriure. El partit ja estava calent amb anterioritat, però jo no havia dit res, després d'aquesta jugada, encara es va escalfar més el partit. I quan jugadors del Masia Bou feien faltes clamoroses, saltava i deia aquest senyor, no, tranquilos esto es basket. Jo simplement vaig preferir callar i ignorar-lo. Inclòs quan l'Amposta va fer jugades molt maques, em deien que li digués això és bàsquet, jo vaig evitar-ho.

Punt i apart, el lamentable final de partit, on jugadors del nostre equip van perdre els papers, i van tenir una actuació lamentable d'un equip que està guanyant per una gran diferència.

En tindré més o menys d'idea de basquetbol, però alguna cosa sé, i us asseguro que intento anar aprenent dia a dia, i adquirint nous coneixements.

1 comment:

Anonymous said...

kar sem iskal, hvala