Friday, December 14, 2007

Entrenament solidari

Entrenament solidari.

21 de desembre, horari: 17:30 a 21 H. Al Pavelló Poliesportiu Municipal d’Amposta.

Organitza Club de bàsquet d’ Amposta, el projecte ens arriba des de Kenia( Àfrica) a mans de l’ONG EDUCAS de les Gnes Carmelites Missioneres Teresianes.

És la II edició que el Club de bàsquet fa. L’any passat vam tenir una molt bona resposta, però us volem animar a tots, que aquesta edició sigui molt millor.

Sabem que la situació social i econòmica no és molt agradable, però en una petiteta col·laboració per part de cadascú, s’aconsegueix el milacre de la solidaritat humana.

Estan convidats tots els nens i nenes de la ciutat. Podran jugar a bàsquet i menjar xocolata, mentre s’entrenen per ser solidaris.

Amb els jocs de bàsquet de tota una tarda, dels nostres fills i filles, aconseguirem des d’Amposta omplir l’estómac de nois i noies de Kenia, que l’únic que els diferència dels nostres, és que van néixer més al sud i en una realitat diferent.

Animeus, participeu, us sentireu bé, molt bé.

Volem agrair el suport de tota la junta del Club, de l’Ajuntament, per la disponibilitat del Pavelló i a la resta de Clubs, que ens cedeixen la seva part de pistes.

I per descomptat, gràcies, per endavant , a tota la població anònima que col·laborarà desinteressadament en l’acte.

No comments: