Wednesday, October 17, 2007

Resultats dispars en aquesta segona jornada

2 victòries i 2 derrotes és el balanç de la segona jornada del club bàsquet Amposta.

El Grefor CB Amposta va perdre 94 a 33 enfront AAEETT Masia Bou Sots 21. va ser una derrota contundent, però s'ha de tenir en compte que hi participen jugadors juniors en el cas del Grefor i jugadors sots 21 en el cas del Masia Bou, a part la duresa permesa per l'arbitre per part del Masia Bou, també es va fer notar.

El CB Amposta va perdre a casa enfront el Cambrils B. El resultat final va esser de 44 a 54, en un partit on els nois ampostins van començar molt malament, van arribar a perdre de 15 punts, i al tercer periode, es van posar un punt endavant. Al final en un partit igualat, l'intent de pressionar per a recuperar, va fer que s'acabés perdent de 10 punts.

El Freestyle CB Amposta va guanyar el derby enfront el B. Cantaires Tortosa per 50 a 48, en un partit molt renyit, on l'emoció va superar el joc, però al final les jugadores ampostines van poder guanyar el partit. Actualment el Freestyle CB Amposta és lider del seu grup.

El Kevian CB Amposta va superar per 39 a 62 al A.E. Montblanc 92. Fent un bàsquet pràctic i intentant no entrar dins el joc dur del Montblanc, els ampostins van aconseguir aquesta victòria que els col·loca liders del seu grup, amb dues victòries.

No comments: