Monday, May 14, 2007

Gran victòria del Club Bàsquet Amposta'91

El club bàsquet Amposta'91 va guanyar el seu partit en una pista dificil, però que se li dona bé. Va guanyar a l'ADT BcTekno 63 a 74. El partit va començar amb retard ja que no es va presentar l'arbitre i els dos equips van acordar que el parti el xiulessin dos xavals que estaven alli (eren els previstos per a fer l'acta del partit). Va ser un partit intens, dur i disputat, en el que va començar manant l'ADT, però l'Amposta gràcies a l'encert en els tirs lliures al primer periode, va poder aguantar acabant aquest primer periode 16 a 12. En el segon, l'Amposta va reaccionar i va anar a pel partit, demostrant que els segons periodes no tenen que ser sempre dolents i va guanyar el parcial per 11 a 14, fent una bona defensa i aprofitant les oportunitats per anotar. Així es va arribar al descans guanyant l'ADT BcTekno 27 a 26. Al descans els jugadors ampostins es van mentalitzar per anar a pel partit, i hi van anar, fent un bàsquet atacant i ràpid, sense especular. Així, i superant un moment que se's va escapar el partit als àrbitres l'Amposta va fer un parcial de 20 a 27, arribant a una màxima diferència a favor de 11 punts, amb el marcador final d'aquest periode reflexant un 47 a 53, incert. Al darrer periode, l'ADT es va aconseguir posar al davant al marcador, aprofitant-se de les 5 faltes assenyalades a Eric i a Sandy, però en aquell moment els jugadors ampostins van saber treure el geni, i van reaccionar aconseguint un parcial final de 16 a 21. Amb el resultat final de 63 a 74, i amb un joc d'equip, dominant el rebot i aprofitant les opcions ofensives que es tenien.

Pel Club Bàsquet Amposta'91 van jugar: Armand (12 punts), Eric (2 punts), Toni Cano (11 punts), Sandy (14 punts), Pastor (23 punts), Jaume (4 punts), Joan Curto (0 punts) i Ruben Haro (8 punts).

2 comments:

Anonymous said...

VISCA lo meu triplaso!!!! SII XDD

Yeah, jajaja weno va se un partit molt intens XD moreno not penses k me confiat i k no parare de tira triples k soc un jugado complet i se fe atres coses XDD k fantasma soc jojo

Anonymous said...

jaja la veritat esque despues del triple vaig notar que era impossible pedre!!jaja bueno va ser un partit molt espectacular! i ja em deixan clar q a lluny del municipal d'amposta som intractables!(1 partit perdut el resto guanyats)
bueno i una nova cagada de la federacio... pero bueno que els arbits van ser millors que els federats!
ara a guanyar els partits que ens queden i a pel podi!!!!!