Monday, April 16, 2007

El Freestyle Club Bàsquet Amposta va demostrar la seva condició de lider en el derbi enfront el Club Bàsquet Amposta'91

El Freestyle Club Bàsquet Amposta es va endur el derbi imposant-se per un resultat de 40 a 48. El partit va ser un partit dominat per les defenses, ja que equips de més de 60 punts de mitja per partit en van fer menys de 50, però va ser molt intens. El partit el va començar dominant-lo el Club Bàsquet Amposta'91 aconseguint un 16 a 9 al final del primer quart. Al segon periode el Freestyle va apretar en defensa, i l'Amposta'91 no va saber com atacar-los, aconseguint sols 4 punts en aquest segon periode. Arribant al descans amb un avantatge del Freestyle de 20 a 25. Al 3r. periode, es va continuar amb aquesta dinàmica i el Freestyle es va acabar imposant al final d'aquest tercer periode per 26 a 40. En el darrer l'Amposta'91 va intentar reaccionar, i va aconseguir posar-se a 5 punts, però el Freestyle va demostrar la seva veterania i el seu saber fer, aconseguint la victòria final. El partit va ser un partit dominat per les defenses, ja que equips de més de 60 punts de mitja per partit en van fer menys de 50, però va ser molt intens.

Per l'Amposta'91 van jugar: Robert (0 punts), Armand (16 punts), Eric (0 punts), Toni (0 punts), Sandy (0 punts), Pastor (10 punts), Albert (2 punts), Joan Curto (0 punts), Jaume (2 punts) i Ruben (10 punts).

Pel Freestyle Club Bàsquet Amposta van jugar: Diego (9 punts), Pepo (2 punts), Kevin (6 punts), Màrius (2 punts), Fresko (5 punts), Enric (7 punts), Iñaki (2 punts), Ian (6 punts), Pepe ( 4 punts), Marc España (2 punts), Eric (2 punts) i Alan (1 punt).